Agenda

Op zaterdag 28 maart organiseer ik samen met Patricia van Boxtel (www.spiegelpalet.nl) de workshop: “In gesprek met mijn Ikken” ofwel voice dialogue / stemmendialoog/Voor iedereen die nieuwsgierig is, of inzicht wilt krijgen in je eigen gedrag en waarom je gedrag de ene keer effectief is en een andere keer niet.
 

Lees verder...
Voice Dialogue is een effectieve methode om meer inzicht te krijgen in je innerlijke stemmen. Deze stemmen spelen bewust of minder bewust een grote rol in je relaties en leven. Enkele voorbeelden zijn het innerlijke kind, de criticus, de drammer, perfectionist of controleur. Het zijn de stemmen die jezelf voortdurend bekritiseren, afkeuren of zorgen voor een bovenmatige controle.Zij kunnen een behoorlijk impact op je leven uitoefenen en je verkrampen zodat je onvoldoende tot ontspanning komt. Hoewel deze beschermingspatronen functioneel waren in het verleden, zie je vaak dat ze in de weg gaan zitten en niet meer bijdragen aan jouw ontwikkeling en groei. Door met de verschillende stemmen in jezelf in gesprek te gaan krijg je inzicht. Je leert je verborgen kanten beter kennen en ervaart welke impact dit op jou heeft in verschillende situaties. Je gaat leren bewuster keuzes te maken en zal jezelf vrijer gaan voelen. Je wordt een goede manager van je mogelijkheden. Ook het werken met je kwetsbaarheid en kracht gaat heel goed met deze werkvorm.

Wanneer: Zaterdag 28 maart van 10.00 – 16.00u Kosten: €75,- incl btw Locatie: Kind Centrum de Graaff, Gasthuishoeve 3, Grave Aanmelden: via info@debbydehaas.nl

Familie opstelling of systemisch werken is een prachtige werkwijze om op zielsniveau de oorspronkelijke liefde in een familie weer te laten stromen.
Je kunt dit voorstellen als een familiefoto die je voor je neerzet. Hiermee krijg je de ruimtelijke weergave van jouw familiesysteem te zien. Het doel is om de onbewuste stromingen en knelpunten in de familie aan het licht te brengen.

Lees verder...
Wanneer de tijd rijp is zullen verstrikkingen zichtbaar worden zodat er heling kan ontstaan voor de natuurlijke verhoudingen. Dit werkt transformerend en helend: – zowel voor de opsteller, degene die zijn familie opstelt, met nieuwe inzichten over gevoelens, gebeurtenissen, reacties – als ook voor de representanten die altijd ook hun eigen processen tegenkomen.

Je wordt nooit “zomaar” voor een bepaalde plek in de opstelling gevraagd. Vragen als: Waarom reageer ik zo? Wat is er gebeurd met mijn vader? Waarom voel ik geen liefde? Waarom wordt ik niet gezien? Waarom trek ik deze mensen aan? Waarom kan ik niet goed met … ? Waarom doen mijn kinderen zo? … en nog vele andere, dragen mensen soms al jaren met zich mee en belemmeren hun dagelijkse zijn.

Nieuwsgierig? Altijd al eens willen meemaken? Dit is je kans! Kom je liever niet alleen of ken je iemand die dit leuk zou vinden? Iedereen is welkom!

Wanneer: zondag 17 mei 2020 Tijden: Inloop is vanaf 9:15 met koffie/thee We beginnen om 10:00 uur en eindigen omstreeks om 15:00 Tussendoor lunch, zelf meebrengen!

Kosten:  €75 (totaal) wanneer je je familie opstelt €30 wanneer je alleen als representant in de opstelling(en) staat Locatie:  Kind Centrum de Graaff, Gasthuishoeve 3, Grave Aanmelden via info@spiegelpalet.nl; info@debbydehaas.nl Volg via Facebook: @debbydehaas.nl, @spiegelpalet.nl

Een vrouwencirkel brengt een oude en dierbare vorm van samen-zijn voor vrouwen weer tot leven. In onze maatschappij voert de mannelijke energie de boventoon. We leven en doen hoofdzakelijk vanuit denken. Een vrouwencirkel is een ontspannen samenzijn in een veilige omgeving met aandacht voor onze vrouwelijke energie. We ontmoeten elkaar in een open sfeer waarin we elkaar verrijken.

Lees verder...
In openheid en vertrouwen zullen we ervaringen, wijsheid, ideeën, inzichten, gevoelens en onzekerheden met elkaar delen en uitwisselen. We gaan kijken wat er in ons vrouw-zijn speelt. Een cirkel nodigt uit tot verbinding met jezelf en elkaar, gelijkwaardigheid en heelwording. We volgen een eenduidige structuur waarin we aandacht besteden aan meditatie, (lichaams)bewustzijn, uitwisselingen, inspiratie en persoonlijke groei.

De vrouwencirkel is een veilige plek om: • dichter bij jezelf te komen • ervaringen te delen • jezelf te omarmen met jouw talenten, kwaliteiten en onvolmaaktheid • verbinding met jezelf en elkaar te mogen voelen • belangrijke thema’s in je leven bij elkaar te (h)erkennen • samen even stil te staan en te ontspannen • je vrij te maken van beperkingen en schuldgevoel • uit alle rolpatronen te stappen • te leren luisteren naar je innerlijke kracht

Wanneer: vrijdag 29 mei 2020 van 20:00 uur tot ongeveer 22:00 uur Kosten:  €20 Locatie:  Kind Centrum de Graaff, Gasthuishoeve 3, Grave Aanmelden via info@spiegelpalet.nl; info@debbydehaas.nl Volg via Facebook: @debbydehaas.nl, @spiegelpalet.nl